Κρέμα rosolata

Κρέμα Rosolata

Βασιλικός από την περιοχή της Λιγουρίας μαζί με μείγμα τυριών, κάσιους, κουκουνάρι, σκόρδο, ελαιόλαδο, καρυκευμένος με χυλό λεμονιού δίνοντας μια δροσερή νότα σε εφαρμογές όπως dressing για σαλάτες, ριζοτα, πάστες. Εξαιρετικό για σάλτσα συνοδείας ψαριού.

Λιαστή ντομάτα

Κρέμα Λιαστής Ντομάτας

Κρέμα από λιαστή τομάτα με αρωματικά βότανα. Ιδανική ως dip, άλειμμα σε σάντουιτς, canape και καρύκευση κόκκινων σαλτσών.

Pesto Λεμονιού

Pesto Λεμόνι

Κρέμα από πιπερίες και μελιτσάνες καπνιστές. Ενδείκνυται σε σαντουιτς με βάση το κρέας, ως αλειφή - σαλάτα μαζί με φέτα αλλά και σαν σάλτσα σε τηγανιές κρεατικών.

Pesto Λεμονιού

Κρέμα 5 Τυριά

Grana pandano, emmental, italico, fontina, gorgonzola μαζί με βούτυρο υψηλής ποιότητας δίνουν μια κρέμα έτοιμη για πολλές χρήσεις πάνω σε πίτσες, bruschettes, καρύκευση σαλτσών, κρέμες γάλακτος, μπεσαμέλ.

Μείγμα Λαχανικών Σχάρας

Μείγμα Λαχανικών Σχάρας

Πιπεριές κίτρινες και κόκκινες, κολυκυθάκια, μελιτζάνες και αγκινάρα συνθέτουν ένα μείγμα λαχανικών περασμένα στη σχάρα έτοιμα για σάντουϊτς, πάνω σε πίτσες ή bruschettes, μέσα σε σαλάτες.

Pesto Λεμονιού

Νιφάδες Κρεμμυδιού

Τηγανισμένες σε εκλεκτό λάδι νιφάδες κρεμμυδιού έτοιμες για πολλές εφαρμογές όπως μέσα σε σούπες, σαλάτες, πάνω σε πουρέ πατάτας, πολέντα, φάβα, μέσα σε burgers αλλά και ως πανάρισμα.

Pesto Λεμονιού

Κρέμα Μπαλσάμικο

Κρέμα που προέρχεται από το γκλασάρισμα του Aceto Balsamico. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε σαλάτες ως dressing, σαν topping πάνω σε κρέατα, ριζότα, τυριά και ως decor.